Julie Vanlerberghe
GetAttachmentCAINW659.jpg

Ik ben Julie Vanlerberghe. In mijn middelbaar heb ik STW gedaan en in het 5e en 6e gezondheids- en welzijnswetenschappen. Eerst wou ik daarmee Orthopedagogie gaan doen maar al snel bleek dat dat niet de juiste richting is voor mij. Nu doe ik Sociaal werk en ik vind het een veel leukere richting. Door een site zoals onze wiki te maken heb ik vooral leren beter omgaan met een computer. Ik heb leren refereren en een artikel samenvatten.

In de projectgroep ben ik vooral iemand die goed probeert mee te werken. Ik ben eerder een volger dan een leider maar zal wel altijd mijn gedacht zeggen tegen de groep. Ik vind dat iedereen evenveel inspraak mag hebben en dat is in onze projectgroep zeker het geval.
Armoede was een project die mij zeker van in het begin interesseerde. Het is leuk om met dat thema te werken en ik ben er zeker van dat wij met onze projectgroep een steentje kunnen bijdragen om de kloof tussen arm en rijk te verkleinen.

- bewerkt artikel armoede

- opdracht rond artikel

- Powerpoint van artikel

"Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Met de consoleverkoop erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro."

WYDOOGHE B. De Vlaamse game-industrie.ViWTA, www.cjsm.vlaanderen.be, Brussel, Geraadpleegt op: 12/01/2010.

-klik hier voor de publicatie

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License